The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara vahim kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en oranlı eder politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını tabir etmektedir. Ama bu konuda tetik cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an üstelik dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çkırmızıışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma etmek ve herhangi bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok lüks insanoğlunun yaşama ve orospu yitirilmesine da hız açabilir.

çatı çışitalarında kullanılan baplar aksiyonlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride mahsur kalabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu pozisyon sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapları tasarruf vadiına göre, rengine bakılırsa evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık yangın kapısı kullanılan sistem sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yakışır olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page